Plopsaland De Panne verwelkomt 25 miljoenste bezoeker

Plopsaland De Panne verwelkomt 25 miljoenste bezoeker

Bij de start van het halloweenseizoen op zondag 6 oktober 2024, mocht Plopsaland De Panne een mijlpaal in haar geschiedenis vieren. Het allereerste themapark van de Plopsa Group, geopend op 29 april 2000, bereikte dan de kaap van 25 miljoen bezoekers. De geluksvogel van de dag was Nynke Van Hinte uit Friesland in Nederland.

Nynke, die samen met haar familie het themapark kwam bezoeken, werd nietsvermoedend door Carl Lenaerts, CEO van Plopsa, Piet Piraat & Bertus Bandiet verrast toen ze door de ingang van Plopsaland De Panne wandelde. Het gezin in kwestie kreeg een overnachting in het Plopsaland Theater Hotel en een pakket vol Studio 100-souvenirs cadeau.

Plopsaland De Panne verwelkomt 25 miljoenste bezoeker

We zijn echt een beetje overdonderd door deze gebeurtenis. Vandaag is ons eerste bezoek aan Plopsaland De Panne dus wij zijn ontzettend blij binnenkort ook het Plopsaland Theater Hotel te kunnen ontdekken met ons gezin.

Nynke Van Hinte, 25 miljoenste bezoeker van Plopsaland De Panne

Nynke en haar familie werden verwelkomd door Piet Piraat en Bertus Bandiet, die nog tot en met 3 november iedere zaterdag, zondag en elke dag tijdens de Vlaamse herfstvakantie het beste van zichzelf geven tijdens een spannende liveshow.